Θες να επιστρέψεις κάποιο προϊόν που παρέλαβες; Κανένα πρόβλημα! 

  1. Μπορείς να επιστρέψεις ή να αλλάξεις κάποιο προϊόν της παραγγελίας σου εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν αφορά ελαττωματικό ή λάθος προϊόν τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εάν το προϊόν που παρέλαβες είναι λάθος ή ελαττωματικό φυσικά θα φροντίσουμε να επανορθώσουμε άμεσα χωρίς να επιβαρυνθείς έξοδα αποστολής!
    1. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν.
  2. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται μαζί με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν (αποδ.λιανικής, δελτίο αποστολής κ.ο.κ)
  3. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου φρόντισε να το συσκευάσεις στην καλύτερη δυνατή συσκευασία. Σε περίπτωση που το προϊόν φτάσει σε εμάς φθαρμένο ή χτυπημένο δε θα μπορέσουμε να το κάνουμε δεκτό. 

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για τυχόν επιστροφή ή αλλαγή:

• μέσω email στο info@petfully.gr
• τηλεφωνικά στο 210 300 3489

Η ομάδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα ελέγξει το αίτημα και σε συνέχεια το δέμα  κατά την επιστροφή του και εφόσον εγκρίνει την διαδικασία η επιστροφή του χρηματικού αντιτίμου δύναται να ολοκληρωθεί αποκλειστικά μέσω τραπέζης.

 

Τα χειροποίητα αξεσουάρ φτιάχνονται κατά παραγγελία στις επιθυμητές διαστάσεις συνεπώς δε γίνονται επιστροφές χρημάτων. Παρόλα αυτά είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε ανταλλαγή λόγω λάθος μεγέθους εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί(αν έχει δοκιμαστεί σε εσωτερικούς χώρους είναι εντάξει),δεν έχει φθαρεί και είναι σε ολοκαίνουρια κατάσταση μεταπώλησης.

Για τα custom προϊόντα προσφέρουμε μόνο πίστωση καταστήματος. Το σύστημα που χρησιμοποιούμε και η ασφαλής πύλη πληρωμής μας χρεώνουν ανά συναλλαγή και παραγγελία. Εάν κάνουμε επιστροφή χρημάτων, θα σας χρεώσει επίσης. Για διευκόλυνση και των δύο μερών και για να αποφευχθεί η απογοήτευση των τελών συναλλαγής, θα προσφέρουμε πίστωση καταστήματος στις επιστροφές/ανταλλαγές.

Λάβετε υπόψη ότι τα έξοδα επιστροφής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και αφαιρούνται από το ποσό πίστωσης.

Επιστροφές σε ταυτότητες δε γίνονται δεκτές.

 

Κόστος επιστροφής που χρεώνεστε σε περίπτωση που η επιστροφή δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος:

  • Επιστροφή μέσω της Courier που συνεργαζόμαστε: 3.5€
  • Επιστροφή μέσω Box Now:1.5€
Τι λένε οι πελάτες μας
447 κριτικές