Πολιτική Επιστροφών

Θες να επιστρέψεις κάποιο προϊόν που παρέλαβες; Κανένα πρόβλημα! ?

  1. Μπορείς να επιστρέψεις ή να αλλάξεις κάποιο προϊόν της παραγγελίας σου εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν αφορά ελαττωματικό ή λάθος προϊόν τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εάν το προϊόν που παρέλαβες είναι λάθος ή ελαττωματικό φυσικά θα φροντίσουμε να επανορθώσουμε άμεσα χωρίς να επιβαρυνθείς έξοδα αποστολής!
    1. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν.
  2. Το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται μαζί με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν (αποδ.λιανικής, δελτίο αποστολής κ.ο.κ)
  3. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου φρόντισε να το συσκευάσεις στην καλύτερη δυνατή συσκευασία. Σε περίπτωση που το προϊόν φτάσει σε εμάς φθαρμένο ή χτυπημένο δε θα μπορέσουμε να το κάνουμε δεκτό. 

Μπορείς να συμπληρώσεις τον αριθμό παραγγελίας σου στην παρακάτω φόρμα για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής.

Η ομάδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα ελέγξει το αίτημα και σε συνέχεια το δέμα  κατά την επιστροφή του και εφόσον εγκρίνει την διαδικασία η επιστροφή του χρηματικού αντιτίμου δύναται να ολοκληρωθεί αποκλειστικά μέσω τραπέζης.

Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για τυχόν επιστροφή ή αλλαγή:

• μέσω email στο info@petfully.gr
• τηλεφωνικά στο 210 300 3489

Επιστροφές σε χειροποίητα προϊόντα που έχουν φτιαχτεί κατά παραγγελία με συγκεκριμένες διαστάσεις κτλ (ταυτότητες & κολλάρα) δε γίνονται δεκτές.