Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με πληρωμή της απόδειξης ή του τιμολογίου στον χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής), πληρωμή μέσω Paypal και με πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας Eurobank. Όλοι οι τρόποι πληρωμής ισχύουν πανελλαδικά.

Για προϊόντα χειροποίητα που είναι custom made όπως και για κάποια ογκώδη(πχ.ταυτότητες,crate) υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μόνο μέσω κάρτας ή Paypal.
————-

Σε κάθε περίπτωση η συνεπής λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω της υπηρεσίας Eurobank.

Με την υπηρεσία Eurobank, μπορείτε να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας ανάμεσα από όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με κάρτα, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club).
Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της υπηρεσίας Eurobank e-Commerce εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

• Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/ μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
• Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Eurobank εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.
• Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης της επιχείρησης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Eurobank e-Commerce της Eurobank.
• Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Eurobank e-Commerce γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται ατομικοί κωδικοί προσβάσεως (username, password).
• Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on line πληρωμών με κάρτα και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Eurobank e-Commerce ζητά αυτόματα από τον πελάτη σας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό.
• Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Eurobank e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας 3D-Secure των διεθνών οργανισμών καρτών American Express SafeKey®, Verified by Visa, και MasterCard SecureCode και για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα. Με τον μηχανισμό αυτό, ο πελάτης αφού εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του, θα του ζητηθεί να εισάγει τον 3D-Secure κωδικό προκειμένου να γίνει η πιστοποίηση του κατόχου της κάρτας. Η πιστοποίηση γίνεται μέσω της εκδότριας τράπεζας (issuer) και στη συνέχεια επιστρέφει ο πελάτης στην σελίδα της συναλλαγής, για την ολοκλήρωση της.

Τι λένε οι πελάτες μας
447 κριτικές